Yritys

Isännöitsijän palvelua – Teitä varten!

Jokaisella talonyhtiöllä tulisi olla isännöitsijä, jolla on aikaa ja asiantuntemusta hoitaa teille tärkeitä asioita. Asunto on yleensä ihmisten arvokkain omaisuus. Hoitamalla talonyhtiön asioita huolellisesti ja kustannustehokkaasti asuntojen arvonnousukin on turvattu.

Hinnoittelu ja palvelu asiakkaan eduksi

  1. Selkeä ja edullinen kuukausihinta isännöintipalveluille (esim. pientaloyhtiöpaketti:  500 e/kk – sisältää laajan isännöintipalvelun,  vastikevalvonnan, kirjanpidon, tilinpäätöksen, veroilmoitukset, hallituksen kokoukset ja yhtiökokoukset osakkaiden haluamina ajankohtina sekä lakimiehen juridisen neuvonnan)
  2. Kauttamme myös tarpeen mukaan edulliset ja luotettavat kiinteistön kunnossapalvelut (porraskäytäväsiivous, ulkoalueet, tekninen kunnossapito kuten kaukolämpö, öljylämmitysjärjestelmän huoltosopimukset yms.)
  3. Kiinteistön suunnitelmallinen ja arvon ylläpitävä kunnossapito- ja korjaussuunnitelma. Kaikkea ei voi tehdä eikä ole järkevääkään tehdä kertaheitolla. Ennakoimalla ja suunnittelemalla tulevia huolto- ja korjaustoimia saadaan aikaan suuria säästöjä sekä vältetään kalliita yllätyksiä.
  4. Talonyhtiön osakkaiden yhteishengen vahvistaminen. Yhtiökokoukseen on kiva tulla, kun siellä kehitetään ja ajetaan yhteistä etua! Yhteisistä asioista voidaan keskustella asiallisesti ja kaikkien näkemykset huomioidaan. Nykyaikainen isännöinti ja osakkaiden toiminta ei ole kenenkään yksipuolista sanelua vaan asioista päätetään avoimesti yhtiön sääntöjen mukaan. Vain näin saadaan osakkaat sitoutettua mukaan asioiden valmisteluun ja päätöksentekoon.